Avoimet työpaikat

Taloushallinnon ammattilainen

Ilmoitettu 9.4.2020

Haemme osaavaan joukkoomme taloushallinnon ammattilaista, jolla on positiivinen asenne sekä halu aktiivisesti kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Työssä vastaat kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja muista taloushallinnon tehtävistä sekä autat heitä taloushallintoon tai verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Autat asiakastasi menestymään omassa liiketoiminnassaan tuottamalla yritykselle oleellista informaatiota kirjanpidon pohjalta. Eduksi katsomme palkanlaskennan osaamisen sekä Visma Fivaldi -ohjelmiston osaamisen ennestään.

Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittyä urallaan mahdollistamalla monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä koulutuksia omien mielenkiintojen mukaan, jotka tukevat työntekijän omaa osaamista. Tarjoamme innostavan ja ammattimaisen työympäristön, jossa on ilo työskennellä.

Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Alahärmässä, mutta odotamme joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa toimipisteissämme Seinäjoen ja Kauhavan alueilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 26.4.2020 mennessä osoitteeseen toimisto@tililehtinen.fi

Lisätietoja:
Hannele Lehtinen
Toimitusjohtaja
+358 40 750 6364