Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia konsultointipalveluja, jotka ovat suunniteltu sekä tukemaan että tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Neuvontapalveluihimme kuuluu laki- ja veroneuvonta, mutta myös erilaiset yrityksen talouden suunnitteluun ja seurantaan liittyvät palvelut.  Asiantuntijapalveluina tarjoamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä talouspäällikköpalveluita.

Talousjohtaminen ja raportointipalvelut

Kirjanpitopalvelut ovat osa ulkoisia laskentatoimen palveluja, jotka antavat informaatiota yrityksen taloudellisesta tilanteesta sidosryhmille. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia sisäisen laskentatoimen palveluja, joilla asiakas voi ennustaa ja seurata helposti oman yrityksen taloudellista tilannetta. Yrityksen taloudellista tilannetta voidaan seurata yritystasolla tai syventää tarkastelua kustannuspaikkatasolle tai tuotteiden katehinnoitteluun. Tarjoamme myös projektikohtaisia palveluja projektin budjetoimiseen ja talouden seurantaan.

Talouspäällikköpalvelut

Tarjoamme yrityksille talouspäällikköpalveluita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme asiantuntijan käyttöösi projektiluonteisesti lyhyemmäksi aikaa tai pitkäaikaisena kumppanuutena. Talouspäällikköpalvelussamme saat asiantuntijan avuksesi hoitamaan talouden tärkeimpiä tehtäviä.  Tarvitset sitten henkilön budjetoimaan, laatimaan ennusteita tai hoitamaan kuukausittaiset raportit johdolle. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan vastaamaan parhaiten sen hetkistä tilannetta. Näin ollen maksat vain sovitusta palvelusta, joka sopii parhaiten yrityksellesi. Lisäksi palvelu on näin ollen kustannustehokas yrityksellesi vaikka vain projektiluonteisesti toteutettuna.

Yritysjärjestelyt

Asiantuntijoidemme avulla toteutat erilaiset yritysjärjestelyt kuten omistusrakenteiden muutokset, liiketoimintasiirrot tai sukupolvenvaihdokset hallitusti.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi laadimme aina asiakkaan kanssa selkeän suunnitelman ja toteutamme sen huolellisesti alusta loppuun. Suunnitelmallisuus mahdollistaa sekä projektin hallitun toteuttamisen että kokonaisuudessaan onnistuneen yritysjärjestelyn.

Yrityksen perustaminen

Aloittavan yrittäjän tärkein tehtävä on keskittyä omaan liiketoimintaansa ja meidän tärkeä tehtävämme on tukea yrittäjää tässä. Autamme Sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä tehtävissä, mutta myös yrityksen perustamisen jälkeisessä arjessa. Kirjanpidon lisäksi Sinulla on mahdollisuus saada aloittaville yrittäjille suunnattua talousneuvonta- ja raportointipalvelua.

Raportointi- ja talousneuvontapalvelun tavoitteena on auttaa uutta yrittäjää onnistumaan omassa liiketoiminnassaan. Lisäksi palvelumme tarkoitus on lisätä yrittäjän ymmärrystä yrityksen taloudesta ja sen seuraamisesta sekä helpottaa yrittäjän arkea. Palvelussamme yritykselle luodaan selkeä suunnitelma ja budjetti, joita seurataan vuoden aikana. Näin ollen reagoiminen mahdollisiin muutoksiin on nopeaa ja niihin voidaan vaikuttaa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme ja voimme kartoittaa juuri Sinun yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden.

Hannele Lehtinen, Toimitusjohtaja
040 750 6364
hannele.lehtinen@tililehtinen.fi